Ilmastointihuolto


  • KOTI
  • /
  • Ilmastointihuolto

Huollata autosi edullisesti. Työveloitus 79€ / tunti

AD-Autokorjaamo Rengasmarketin ilmastointihuolto

Ilmastointilaite tulee huoltaa säännöllisesti. Suosittelemme ilmastointihuoltoa vuosittain tai vähintään kahden vuoden välein. Ilmastointihuolto tehdään, koska kosteuden tiivistyminen sekä kylmäaineen vähäinen määrä heikentävät huomattavasti ilmastointilaitteen tehoa ja saattavat lopulta rikkoa sen kokonaan. Ilmastointilaitteeseen lisättävä öljy pitää tiivisteet kunnossa. Ilmastointihuolto varmistaa, että ilmastointi toimii moitteettomasti myös lämpimillä keleillä.

 

ILMASTOINTIHUOLTO HINTA VAIN 79 €

Mikäli ilmastointilaite on tyhjä, niin sitä ei voida täyttää, ennenkuin sen tiiveys on varmistettu. Se tehdään typellä koeponnistamalla. Koeponnistuksen hinta on 60€. Mikäli järjestelmä on tiivis, se voidaan koeponnistuksen jälkeen täyttää.

79 euron ilmastointihuolto sisältää 500 grammaa kylmäainetta! Kylmäainetta yleisesti kuluu tuon verran. Lisäveloitus 5€ / 100 grammaa.

Tee kaikki auton sisäilman laatua parantavat toimenpiteet samalla kertaa!

Mikäli laitat ilmastoinnin päälle ja tunnet epämiellyttävän hajun (kuten märkärätti) niin autosi ilmastointijärjestelmä vaatii desinfioinnin. Ilmastointijärjestelmän desinfiointi onnistuu näppärästi heti ilmastointilaitteen huollon jälkeen. Desinfiointi poistaa bakteerit ja epämiellyttävät hajut autosi ilmastointijärjestelmästä. Desinfioinnin hinta on 60€.

Kuivaimen vaihto on myös yksi tapa varmistaa, että autoosi tuleva ilma on raikasta. Vanhemmissa autoissa suosittelemme kuivaimen vaihtoa. Tämä ei ole kallis toimenpide ja se raikastaa sisäilman varmasti.


PYYDÄ TARJOUS

AD-Erämaksulla rahoitusta asennuksiin

Rahoita autosi ilmastointihuolto AD-Erämaksulla! Tee luottokysely ja AD jatkaa autosi matkaa!

LUE LISÄÄ

Kaksi Toimipistettä

AD-AUTOKORJAAMO HEIKINLAAKSO (07.00 - 17.00)
Korvasienentie 6, 00760 Helsinki
0400 600 660

AD-AUTOKORJAAMO OLARINLUOMA (07.00 - 17.00)
Olarinluoma 13, 02200 Espoo
040 547 0140

 

AUTON ILMASTOINTILAITTEEN KORJAUS

Nykyiset ilmastointilaitteet ovat erittäin varmoja järjestelmiä, mutta voi olla, että laite vaurioituu, pitää outoa ääntä tai tuottaa epämiellyttävää hajua ohjaamoon. Tämä tarkoittaa yleensä, että ilmastoinnin korjaus olisi ajankohtainen. Yleisimmät viat laitteissa ovat kompressori- ja/tai tiivisteviat, jolloin kylmäainetta pääsee valumaan pois. Myös lauhdutin on yksi osa, joka voi alkaa vuotamaan mahdollisesta kiveniskusta.

Auton ilmastointihuollon vaiheet

  1. Ilmastointilaitteen tyhjennys (kylmäaine ja öljy)
  2. Ilmastointilaitteen alipaineistus
  3. Ilmastointilaitteen UV -aineen ja öljyn lisäys
  4. Ilmastointilaitteen kylmäaineen lisäys
  5. Järjestelmän testaus