Määräaikaishuolto


  • KOTI
  • /
  • Määräaikaishuolto

Huollata autosi edullisesti. Työveloitus 79€ / tunti

Varaa kattava auton määräaikaishuolto meiltä

AUTON MÄÄRÄAIKAISHUOLTO on kilometri -tai aikaperusteinen laaja huolto. Määräaikaishuolto on yleensä huolto-ohjelmassa 36 kuukauden tai 60.000 km:n välein.

Tiesitkö, että nykyisen lainsäädännön ansiosta uutta autoa ei tarvitse huollattaa kalliissa merkkikorjaamossa? Määräaikaishuollon hinta meillä voi olla jopa 20 % merkkiliikkeitä edullisempi.

Määräaikaishuollon hinta alkaen 195€ (sis. Longlife -öljyn, öljynsuodattimen, -raitisilmansuodattimen, pissapojan täytön , huoltovalon nollaus, Trafi-tiedot + SMS -palvelun ja 24 kohdan tarkastukset).

AD-Autokorjaamo Rengasmarket huoltaa autosi autonvalmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme valmistajan hyväksymiä varaosia sekä Total -voiteluainetta. Näin ollen autosi alkuperäinen merkkitakuu säilyy.


PYYDÄ TARJOUS

AD-Erämaksulla rahoitusta asennuksiin

Rahoita autosi määräaikaishuolto AD-Erämaksulla! Tee luottokysely ja AD jatkaa autosi matkaa!

LUE LISÄÄ

Kaksi Toimipistettä

AD-AUTOKORJAAMO HEIKINLAAKSO (07.00 - 17.00)
Korvasienentie 6, 00760 Helsinki
0400 600 660

AD-AUTOKORJAAMO OLARINLUOMA (07.00 - 17.00)
Olarinluoma 13, 02200 Espoo
040 547 0140

Mitä autoni määräaikaishuolto sisältää?

Määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn, öljynsuodattimen sekä raitisilmansuodattimen vaihdon. Lisäksi tehdään autonvalmistajan huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset ja muut mahdolliset huoltotoimenpiteet. Määräaikaishuoltoomme sisältyy normaalisti huomattavasti vuosihuoltoa enemmän vaihdettavia osia, kuten erilaisia suodattimia ja nesteiden lisäyksiä. Tarkistus- ja lisäyskohtia on kaiken kaikkiaan 24.

AD-Autokorjaamo Rengasmarketilla on käytössä Boschin uusimmat laitteet ja ohjelmistot. Nämä soveltuvat uusien autojen vianmääritykseen ja korjaukseen. Myönnämme myös aina takuun sekä tehdyille töille että käyttämillemme varaosille.

Hinnasto

Seuraavat osat auton huolto-ohjelman mukaisesti (hinnat alkaen sis. vaihtotyön):

Moottorin ilmansuodatin +65,00 €
Sytytystulpat (Platinium tai Iridium -tulpat) +35,00€ / kpl (normaalit asennukset*)
Sytytystulpat +20,00 €/kpl (normaalit asennuksen*)
Polttoainesuodatin (diesel) +80,00 €
Jäähdytinnesteen vaihto +60,00 €
Jarrunesteen vaihto +65,00 €
Ilmastointihuolto +59,00 €

*normaali asennuksella tarkoitetaan että tulpat ovat vaihdettavissa helposti ilman suurta purkamista. Tämä kattaa 98% kaikista autoista.