KATSO RENGASTARJOUKSET! | TIEDOTE: Näin huolehdimme hygieniasta

AUTON TIEDOT REKISTERINUMEROLLA


  • Koti
  • /
  • AUTON TIEDOT REKISTERINUMEROLLA
Emme valitettavasti löytäneet tietoja antamallasi rekisterinumerolla. Jatka kuitenkin palveluihin tai verkkokauppaan etsiäksesi autosi merkillä ja mallilla. Voit myös yrittää hakea toisella rekisterinumerolla (kirjoitathan muodossa ABC-123)
Talvirenkaat

Löydä autoosi sopivat talvirenkaat täältä

Talvirenkaat

Palvelut

Varaa aika huoltoon tai pyydä tarjous nyt helposti netistä. Meidän kanssamme voit jutella myös Chatissa kun virkailija on paikalla.

Palvelut

Verkkokauppa

Siirry renkaiden ja autotarvikkeiden verkkokauppaan. Kaikki tuotteet myös asennettuna. Alennukset jopa 50% OVH-hinnoista!

Verkkokauppaan

Tärkeä tiedote!

Koska korona on nyt julistettu maailmanlaajuiseksi pandemiaksi, pyrimme mekin tekemään parhaamme tartuntariskin minimoimiseksi:

- Pyydämme asiakkaita jättämään auton avaimet postilaatikkoon. Käytämme suojakäsineitä, kun avaimia käsitellään. Suojaamme penkit ja kaikki paikat auton sisällä ja työn jälkeen puhdistus desinfiointi

- Pyrimme välttämään käteisen rahan käsittelyä ja suosittelemme laskutusta tai korttimaksamista

- Poistamme asiakastiloista lehdet ja lopetamme asiakaskahvitarjoilun toistaiseksi

- Asiakastilassa kehoitamme asiakkaita istumaan mahdollisuuksien mukaan noin yhden metrin turvaetäisyydellä toisistaan.

- Pankkikorttilaite puhdistetaan päivittäin

- Sijasautot desinfioidaan päivittäin

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja teemme välittömästi tarvittavat muutokset mikäli viranomaisilta tulee uutta ohjeistusta.

Voimme noutaa huollettavan autosi! Nouto on veloitukseton alle 3km säteellä toimipisteistämme. 3-6km noudosta veloitamme 30€

Turvallista asioimista!