Ajanvaraukset nyt myös verkossa - varaa huoltoaikasi tästä!

Ale!

CONTINENTAL IceContact 2 KD 225/55R17 101T XL

393 215

TESTIVOITTAJA 2017 Continentalin IceContactTM 2 sai ainoana viisi tähteä Tekniikan Maailman talvirengasvertailussa.

Continentalin uusi premiumluokan nastarengas henkilöautoihin sekä katumaastureihin. Continental IceContact 2 tarjoaa erinomaista suorituskykyä suomalaisiin talviolosuhteisiin.

Hinta sisältää yhden nastarenkaan ja kierrätysmaksun. Kassalla lisätään renkaiden hintaan 18,75€ /kpl työn osuus per nastarengas. Sitältää vannetyön, tasapainotuksen sekä allelaiton. Kotiin toimitus 29€ / sarja

Asennuksen toivottu ajankohta:

Jätä tyhjäksi jos tilaat renkaat kotiin toimitettuna.

tuotetunnus (SKU) 03470450000 Osasto:

Kuvaus

UUSI IceContact 2 ennennäkemätöntä suorituskykyä pohjoisiin olosuhteisiin, jaettu 1. sija Tekniikan Maailma 17/2016 ”Rengas on ominaisuuksiltaan hyvin tasapainossa. Sen jarrutus- ja kiihdytyspito on suuren nastamäärän ansiosta jäällä hieno, ja rengas on myös helppo ajettava. Lumella Continentalin ohjaustuntuma on tarkka ja ajo on varmaa. Rengas reagoi sopivan nopeasti ohjaukseen , yllättämättä silti kuljettajaa terävillä liikkeillä. Sulalla Continental on jämäkkä, ja pito märällä hyvä. Väistöissä käytös on loogista ja rauhallista.” Continentalin uusi premium luokan talvirengas henkilöautoihin sekä katumaastureihin. IceContact 2 tarjoaa erinomaista suorituskykyä suomalaisiin talviolosuhteisiin.

Lisätietoja

Paino 1 kg

Arviot

Tuoteella ei ole yhtään arviota.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CONTINENTAL IceContact 2 KD 225/55R17 101T XL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *