VARAA AIKA RENKAIDEN VAIHTOON TÄSTÄ

Continental ContiIceContact 2


  • Koti
  • /
  • Continental ContiIceContact 2

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

img_icecontact2_studs-data

Contintental ContiIceContact 2

50 % enemmän nastoja ja erinomainen ajettavuus Continentalin uusi talvirengas IceContactTM 2 – parasta pitoa jäällä ja lumella

Continental tuo tälle talvikaudelle markkinoille uuden IceContactTM 2 -nastarenkaan. Talvirenkaiden terävintä  kärkeä edustavassa renkaassa on peräti 50 % enemmän nastoja kuin edeltäjässään, mikä parantaa sen pitoa jäällä ja kaarteissa merkittävästi. Ainutlaatuinen nastoitusteknologia lisää turvallisuutta ja ajomukavuutta kaikissa olosuhteissa. Erittäin suorituskykyinen rengas on saanut testien parhaat pisteet ajettavuudestaan jäällä  ja lumella.

Ainutlaatuinen nastoitusteknologia

IceContactTM 2 -renkaassa on 180 nastaa – lähes kaksi kertaa perinteisiä talvirenkaita enemmän. Ainutlaatuinen nastoitusteknologia takaa, että nastat ovat oikeassa kulmassa tiehen nähden tilanteessa kuin tilanteessa ja niiden kiinnitys on neljä kertaa normaalia pitävämpi. Nastoja ympäröivät jäähilekäytävät parantavat jääpitoa poistamalla murskattua jäätä nastan ja jään välistä. Samalla rengasta varten kehitetyt ultrakevyet Kristall-nastat  painavat neljänneksen edeltäjiään vähemmän.  Kaikkien edellä mainittujen seikkojen seurauksena nastat pureutuvat jäähän entistä paremmin samalla kun tien  päällystettä kuluttava vaikutus on pienentynyt. Rengas on optimoidun voimansiirron ja nastojen sijoittelunansiosta myös erittäin hiljainen.

”IceContactTM 2 -renkailla on tutkitusti erinomainen jääpito ja sen suorituskyky lumella on ensiluokkainen. Samalla on varmistettu, että renkaan ajettavuus ja äänettömyys ovat huippuluokkaa”, summaa Continental Rengas Oy:n tuotepäällikkö Jari Alopaeus.

Entistä parempi kumiseos

Renkaissa käytetyn uuden kumiseoksen joustavuus säilyy alhaisissakin lämpötiloissa ja lisää turvallisuutta kaikissa talviolosuhteissa. Epäsymmetrisen pintakuviointinsa ansiosta renkaat mukautuvat kaikkiin olosuhteisiin: sisempi pintakuvio on optimoitu lumelle ja antaa hyvän pidon jarrutukseen ja kiihdytykseen, kun taas ulompi pintakuvio parantaa ajettavuutta ja käsiteltävyyttä. Renkaan kyljen muotoilu parantaa osaltaan ajettavuutta syvässä lumessa.

Erinomaista menestystä testeistä

Tuulilasin testissä (12/2015) rengas sai täydet pisteet ajettavuudestaan jäällä, ajettavuudesta lumella sekä kiihdytyksestä lumella. Rengasta luonnehdittiin muun muassa seuraavasti: ”Erittäin hyvä talvirengas. Pito jäällä on hyvä niin kiihdytyksissä, jarrutuksissa kuin käsittelykokeessakin. Toimii hyvin myös lumella.”Tekniikan Maailman testissä (17/2015) rengasta kiitettiin puolestaan erityisesti pidosta jäällä ja lumella sekä ajettavuudesta kaikissa talviolosuhteissa. ”Continental on ominaisuuksiltaan tasapainoinen. Sen pito on jäällä hyvä, ja ajo on varmaa hyvän sivuttaispidon ansiosta. Myös lumella rengas toimii mallikkaasti ja se reagoi nopeasti väistötilanteissa”, raati arvioi.

Contintental ContiIceContact 2 175/65R14 sarjahinta 357€

Contintental ContiIceContact 2 185/65R14 sarjahinta 392€

Contintental ContiIceContact 2 185/65R15 sarjahinta 398€

Contintental ContiIceContact 2 195/60R15 sarjahinta 410€

Contintental ContiIceContact 2 195/65R15 sarjahinta 446€

Contintental ContiIceContact 2 205/55R16 sarjahinta 593€

Contintental ContiIceContact 2 205/60R16 sarjahinta 560€

Contintental ContiIceContact 2 215/55R16 sarjahinta 660€

Contintental ContiIceContact 2 225/45R17 sarjahinta  832€

Rengastyö 60€ lisätään hintoihin.

[/mp_span]

[/mp_row]