kori

VARAA AIKA | Koronatiedote

LOHKOLÄMMITIN


 • KOTI
 • /
 • LOHKOLÄMMITIN

DEFA

Mukavuudenhalu talvipakkasella on lisääntynyt! Tämän vuoksi monet haluavat asentaa Defa-lohkolämmittimen autoonsa. Kauttamme se onnistuu nopeasti ja edullisesti. Pakkaset tulevat ja lämmin auto Defa-asennuspaketilla on ratkaisu niille autoilijoille, jotka arvostavat miellyttävää, turvallista ja mukavaa autoilua. Me asennamme uusiin sekä käytettyihin autoihin Defa:n edullisesti - jopa edullisemmin kuin itse autoliike jolta olet autoa ostamassa. Kannattaa siis kysyä tarjousta Defa-asennuksesta. Lohkolämmitin on usein paras vaihtoehto, mutta moottorilämmittimiä on myös muitakin.

Onko sinulla lisää kysyttävää moottorinlämmittimistä tai haluatko pyytää tarjouksen? Täytä alla oleva kaavake tai soita numeroon 0400 600 660!


  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Auton rekisterinumero (pakollinen, jos on)

  Onko kyseessä tarjouspyyntö vai ajanvaraus
  TarjouspyyntöAjanvaraus

  Haluan tarjouksen koskevan(voit valita useamman)
  Defa MoottorilämmitinDefa SisähaaraDefa AkkulaturiSisätilalämmitinDefa Asennuksen

  Haluan vastauksen
  SähköpostillaSoittamallaTekstiviestillä

  Kerro tarkemmin: (Kirjoita auton tiedot tähän, mikäli auto on uusi tai tuontiauto)

  Muistithan myös rengastarjouksemme!

  Tilaa renkaat kotiin tai asennettuna superedullisesti.

  KATSO TARJOUKSET

  Toimipisteemme

  AD-AUTOKORJAAMO HEIKINLAAKSO Ark. 8.00-16.00 (Rengassesonkina La 9.00-15.00)
  Korvasienentie 6, 00760 Helsinki
  0400 600 660

  DEFA-moottorinlämmittimen asennus

  Autoissa on kolmea eri moottorilämmitintä. FAKTATIETOA: Esilämmitetty moottori käynnistyy helpommin, moottori kuluu vähemmän, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja vähentää haitallisia päästöjä jopa 30 % ensimmäisillä kilometreillä. Sähkötoiminen moottorinlämmitin on ympäristöystävällisin vaihtoehto moottorin esilämmitykseen. Jos lähdet matkaan esilämmitetyllä autolla,polttoaineen kulutus ja haitalliset päästöt vähenevät huomattavasti ensimmäisten 4-5 kilometrin aikana.

  Letkulämmitin

  Letkulämmitin sijaitsee jäähdytinneste letkussa, joka on yhteydessä sylinterilohkoon. Letkuun sijoitetun lämmittimen asentamisessa tulee huomioida moottorin lämpötila-antureiden sijainti, ettei moottorin ohjausjärjestelmä saisi käynnistyksen yhteydessä virheellisiä arvoja muuta moottoria kuumemmasta nesteletkusta.

  Lohkolämmitin

  Lohkolämmitin on vastuselementti, joka sijaitsee moottorin sylinterilohkon nestetilassa ja lämmittää moottorin jäähdytinnestettä. Jäähdytinnesteen lämpiäminen saa aikaan hitaan nestekierron lohkossa. Lohkolämmitinvastuksen lanka toimii myös sulakkeena, eli lämmitinelementin ylikuumetessa lanka sulaa ja katkaisee virtapiirin. Vastuksen palamisen saattaa aiheuttaa esimerkiksi likainen tai liian vähäinen jäähdytinneste

  Säteilylämmitin

  Säteilylämmitin on ulkoinen lämmitinelementti, josta lämpöenergia siirtyy moottoriin johtumalla. Säteilylämmitin voi olla asennettuna sylinterilohkon tai öljypohjan kylkeen, jossa se lämmittää moottorin nesteitä. Suomen ankariin oloihin monien automallien vakiona asennettava säteilylämmitin on kuitenkin usein riittämätön. Syynä säteilylämmittimen käyttöön uusissa autoissa on moottorinohjausjärjestelmään kuuluvien lämpöanturien ilmaantuminen osiksi jäähdytysjärjestelmää. Valmistaja ei salli jäähdytysjärjestelmän muuttamista jälkiasennuksilla, joten maahantuoja ei voi asentaa parempaa lämmitintä.

  YLEISHINNASTOA ALLA:

  Moottorilämmittimen asennus alkaen 100€ + Ulkopistoke 75€ + moottorinlämmitin alkaen 120€ ------------------------------------------------------- Defa Multicharger 1205A akkulaturi asennettuna alkaen 285€ (ulkopistoke sarja +75€) ------------------------------------------------------- Sisähaaran ja sisäpistokkeen asennus 150€ + Sisäkytkentäsarja 95€ yhteensä alkaen 245€ (autoihin, joissa on jo moottorinlämmitin valmiiksi asennettu) ------------------------------------------------------- Moottorilämmittimen sekä sisähaaran asennus 190€ + ulkopistoke 75€ + Sisäkytkentäsarja 95€ YHTEENSÄ Alk. 360€ Defa moottorinlämmitin lisätään asennus hintaan hinnaston mukaisesti. (alkaen 120€) ------------------------------------------------------- Jossain tapauksissa joudutaan käyttämään DA460803 jatkojohtoa. Tämän hinta on 45€