kori

VARAA AIKA | Koronatiedote

Nokian Hakkapeliitta C3

  • Neliöteräsnasta takaa turvallisuuden
  • Kiitettävää kestävyyttä räätälöidyllä teräsvyöpaketilla
  • Uusi kumiseos – taloudellisuutta ja erinomaista talvipitoa

 

Löydä autoosi sopivat Nokian Hakkapeliitta C3 nastarenkaat hakemalla reskiterinumerolla:


TAI HAE RENGASKOOLLA

Osasto:

Kuvaus

Nokian Hakkapeliitta C3

Tätä modernia talvirengasteknologiaa kattavasti hyödyntävän Nokian Hakkapeliitta C3:n mittava kokovalikoima sopii erinomaisesti kaikkiin nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin.

Moderni neliöteräsnasta – enemmän turvallisuutta

Kestävä neliöteräsnasta varmistaa oivalliset pito-ominaisuudet kilometrien karttuessa. Monisärmäisten nastojen kosketusala on mahdollisimman laaja, mikä lisää nastapitoa liukkaalla ajoalustalla. Optimoidun nastasijoittelun ansiosta äänitaso on miellyttävän vaimea, mikä parantaa ajomukavuutta erityisesti pitkillä matkoilla.

Räätälöity teräsvyöpaketti – kiitettävää kestävyyttä

Kaksinkertaiseen runkorakenteeseen räätälöity teräsvyöpaketti on kestävä. Erikoisuutena on molempien teräsvöiden reunoihin integroidut vahvikkeet eli pocket stripsit. Ratkaisulla taataan raskaassa käytössä teräsvöiden kestävyys ja kiinnittyvyys rakenteeseen. Uusi joustavampi teräsvyölanka parantaa sekä rakenteellista kestävyyttä että mahdollistaa huippuominaisuuksien säilymisen aikaisempaa pidempään. Samalla saadaan vierintävastusta alennettua, mikä pienentää polttoaineenkulutusta.

Uusi kulutuspintaseos – erinomaista talvipitoa ja ja polttoainetehokkuutta

Kovaan käyttöön jalostettu kumiseos toimii laajalla lämpötila-alueella, kestää ankaraa kulutusta ja alentaa vierintävastusta. Suuren luonnonkumimäärän ansiosta ylläpitää turvallisuusominaisuudet myös kipakassa pakkaskelissä. Rypsiöljy tuo renkaaseen repimislujuutta sekä lisää jää- ja lumipitoa.

Lisätietoja

Paino 4 kg

Arviot

Tuoteella ei ole yhtään arviota.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nokian Hakkapeliitta C3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *