kori

VARAA AIKA | Koronatiedote

Nokian Hakkapeliitta CR3

Uusi nastaton pakettiautonrengas hyödyntää mallikelpoisesti jääpidon maksimoivaa Nokian Cryo Crystal -konseptia.

  • Nokian Cryo Crystal -konsepti takaa erinomainen talvipidon
  • Kiitettävä kulumiskestävyys, miellyttävän hiljainen
  • Säästää polttoainetta ja ympäristöä

 

Löydä autoosi sopivat Nokian Hakkapeliitta CR3 kitkarenkaat hakemalla reskiterinumerolla:


TAI HAE RENGASKOOLLA

Osasto:

Kuvaus

Nokian Hakkapeliitta CR3 – Ajomukavuutta vaativaan ammattikäyttöön

Nokian Renkaiden jämäkkä tehorullaaja matkaa luotettavasti polttoainetta säästäen niin kaupunkien luistavilla risteysalueilla kuin auraamattomilla maaseutureiteillä. Erittäin alhaisen vierintävastuksen rinnalla on kehitetty myös ammattiautoilijoiden korkealle arvostamia turvallisuutta lisääviä käsittelyominaisuuksia jäisellä, lumisella ja märällä tiellä. Uusi nastaton pakettiautonrengas hyödyntää mallikelpoisesti isonveljen oikeudella Nokian Hakkapeliitta R2 –henkilöautonrenkaasta tuttua jääpidon maksimoivaa Nokian Cryo Crystal -konseptia.

Nokian Cryo Crystal -konsepti maksimoi talvipidon

Vaivattomasti pohjoisen vaativissa keleissä viihtyvän Nokian Hakkapeliitta CR3:n turvallisuusominaisuudet nostettiin huippuunsa uuden sukupolven kumisekoituksen, räätälöidyn pintamallin sekä optimaalista sivuttais- ja pitkittäispitoa tehostavan Nokian Cryo Crystal -konseptin avulla.

Kumisekoitukseen lisätyt monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat pitopartikkelit tarrautuvat ajoalustaan erityisesti jääpitoa kasvattaen. Mikroskooppisen pienet kiteet toimivat ikään kuin sisäänrakennettuina nastoina tuoden terävää ja kovaa pitosärmää kumin joukkoon. Tarkka ajotuntuma ja erinomainen pito säilyvät esimerkillisinä myös renkaan kuluessa. Ajokilometrien kertyessä kumiseokseen tasaisesti jaotellut ympäristöystävälliset kiteet tulevat esiin tuomaan tarpeellista pitoreserviä.

Nokian Hakkapeliitta CR3 -kitkarenkaan olkapään kuviopaloissa on tuttuja taskumaisia lamelleja, jotka poistavat, oikeastaan pumppaavat, vettä tienpinnasta ja varmistavat pitävän kosketuksen alustaan. Patentoidut pumppulamellit tehostavat erityisesti märkä- ja jääpitoa.

Lisätietoja

Paino 4 kg

Arviot

Tuoteella ei ole yhtään arviota.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nokian Hakkapeliitta CR3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *