Uusi piste avattu - AD Autohuolto Espoo Nihtisilta / Sepänkylä. Tervetuloa!

VETOKOUKKU


Tee elämästä helppoa - Varaa huoltoaika heti verkossa!

Vetokoukut ja asennus

Meidän kauttame saat vetokoukut sekä mallikohtaiset sähkösarjat todella edullisesti.  Suora yhteys Euroopan suurimpiin vetokoukku tukkureihin takaa edulliset hinnat.
  • Mallikohtainen = Tarkoittaa juuri sinun autoosi tarkoitettu sähkösarja oikeilla liittimillä.
  • Sijaisauto alkaen 25€ (vrk)
  • Rahoitus ja lasku mahdollisuus!

Sähkösarjan koodaus asennuksen jälkeen nyt 0€!

Auton sähkösarjan koodaus asennuksen jälkeen (mikäli tarpeellista) kuuluu hintaan meidän testerillämme (Westfalia). Tämä tarjous on voimassa toistaiseksi. Arvo 60€.

Online koodaus etäyhteyden kautta +89€


HAE AUTOOSI SOPIVA VETOKOUKKU

Alla olevaa hakua käyttäen löydät juuri sinun autoosi sopivan vetokoukun ja sähkösarjan. Kaikki koukkutuotteet saatavana asennettuna. Kanssamme voit myös jutella Chatissa kun virkailija on paikalla tai voit olla yhteydessä meihin puhelimitse numerossa 0400 - 600 660.


TAI
PYYDÄ TARJOUS

AD-Erämaksukampanja, 60 vrk korotonta maksuaikaa

Voit rahoittaa vetokoukun asennuksen AD-Erämaksulla! Tee luottokysely jo tänään, joko liikkeessämme tai kätevästi tekstiviestillä. LUE LISÄÄ

Kaksi Toimipistettä

AD-AUTOKORJAAMO HEIKINLAAKSO Ark. 8.00-16.00 (Rengassesonkina La 9.00-15.00)
Korvasienentie 6, 00760 Helsinki
0400 600 660

AD-AUTOHUOLTO ESPOO NIHTISILTA / SEPÄNKYLÄ Ark. 8.00-16.00
Palomiehentie 6 halli 4, 02750 Espoo
040 547 0140

Kiinteä vetokoukku

Kiinteä vetokoukku on aina paikallaan autossasi ja aina valmiina käyttöä varten. Kiinteää vetokoukkua ei kuitenkaan pysty poistamaan autostasi ilman erikoistyökaluja.

Mikäli käytössäsi on usein peräkärry tai asuntovaunu, kiinteä vetokoukku on hyvä ratkaisu. Yleensä kiinteä vetokoukku on myös edullisin ratkaisu. Suosittelemme kiinteä vetokoukkua JOS vetokoukku tulee rekisterikilven eteen ja kun kilpeä on mahdotonta siirtää, tässä tapauksessa sinun tulee asennuttaa irrotettava vetokoukku.

Jos peruutustutkan anturi on puskurin keskikohdalla, olisi suositeltavaa asentaa irrotettava vetokoukku.

Horisontaali irrotettava vetokoukku

Horisontaali vetokoukun kiinnityksessä ei ole lukkoa, vaan yksinkertainen kahva, jolla koukku irtoaa. Koukku asennetaan takaapäin. Tähän vetokoukkuun on mahdollista saada lukko GDW merkkiseen koukkuun.

Vertikaali irrotettava vetokoukku

Vertikaali vetokoukun pystyy lukitsemaan avaimella. Näin ollen sen voi jättää paikoilleen, kun ei ole käytössä. Koukku asennetaan alhaalta ylös nostamalla. Yleensä pienempi puskuri-leikkaus, jos on edes tarpeen. Yleensä tämän vetokoukku asennuksen yhteydessä reikä on "näkymätön"

Vetokoukun sähkösarja

Lain mukaan peräkärryissä ja asuntovaunuissa tulee olla valot. Sen takia on tärkeää, että ajoneuvosi on varustettu sähkösarjalla. Meiltä löytyy kaksi erilaista pistoketyyppiä:

7- napainen mallikontainen sähkösarja (yleinen Suomessa)

Tätä vaihtoehtoa käytetään pyörätelineille tai trailereille sekä perinteiselle peräkärrylle ja se on varustettu sumukytkimellä. Mikäli tarvitset jatkuvaa virtaa, niin sinun tulee valita 13-napainen sähkösarja.

Adapteri 7->13 napainen maksaa 25€

13-napainen mallikontainen sähkösarja

13-napaista liitintä käytetään usein hevostrailerissa tai  asuntovaunuissa, joissa on käytössä vakiovirtaa jääkaapille, akulle, sisävalaistukselle ja takavaloille. Myös joidenkin autojen sähköt vaativat 13 napaisen sähkösarjan asennuksen.

Adapteri 13->7napainen maksaa 25€.

Mikäli haluat lisäosan asuntovaunun akulle ja jääkaapille niin asennettuna 200€

Mahdollinen koodaus kuuluu hintoihin meidän testereillä. Merkkliikekoodaus veloitetaan ja sovitaan erikseen mikäli auton sähköjärjestelmä on blokattu.